Pentru a șterge și anula contul de echilibru, conectați-vă la Stabil și accesați pagina Setări. Apoi faceți clic pe „ștergeți contul”.
Rețineți că puteți șterge contul dvs. numai dacă nu aveți abonamente active, deci trebuie să anulați abonamentele curente înainte de a șterge.
