
If you no longer want an already published plan to appear on your Steady page or checkout, you can archive it in the Publisher area (under "Published plans").
Odată ce un plan a fost arhivat, acesta nu va mai fi afișat pe pagina dvs. de echilibru sau pe finalizarea comenzii. Cu toate acestea, membrii care au achiziționat anterior acest plan vor putea totuși să utilizeze și să se bucure de acest plan de membru. Arhivarea unui plan înseamnă că noii membri nu vor mai avea ocazia să achiziționeze acest plan.
Există, de asemenea, o opțiune de ștergere a unui plan în aceeași parte a zonei editorului, dar numai dacă planul respectiv nu are niciun membru.
Același lucru este valabil și pentru modificări: Dacă planul afectat nu a fost încă achiziționat de nimeni, îl puteți modifica după cum doriți (de exemplu, eliminați sau editați).
Din motive legale, un plan nu poate fi modificat odată ce a fost achiziționat de un membru. Dacă doriți cu adevărat să schimbați un plan, puteți crea un nou plan și puteți arhiva cel vechi.