Bifând caseta „Countdown” puteți activa această opțiune în setările planului. Planurile de numărătoare inversă sunt utilizate atunci când doriți să oferiți un plan doar pentru o perioadă limitată de timp — după care acestea vor fi ascunse automat. Le puteți folosi pentru promoții speciale, cum ar fi să oferiți un plan foarte ieftin doar pentru două zile, de exemplu.
După data expirării, membrii nu vor mai putea achiziționa acest plan. Cu toate acestea, toți cei care au rezervat-o înainte de data expirării vor rămâne membri ai acestui plan.
